Fréderique Stevens en Philip van Uden zijn de oprichters en drijvende krachten achter Buuf Kookt -Online Traîteur.
Al decennia lang zijn wij grote liefhebbers van food en alles wat daarmee te maken heeft. Waar food is, daar zijn wij. Fréderique is afkomstig uit een horecafamilie, die jarenlang een met één en twee sterren Michelin hotel-restaurant heeft gerund in Valkenburg aan de Geul. Daar heeft zij Philip ook al in de zandbak leren kennen. Na het middelbaar onderwijs bloeide de liefde definitief op en hebben wij tot op de dag van vandaag alles samen meegemaakt en beleefd.
Fréderique heeft haar eerste professionele stappen gezet in het hotel-restaurant van haar ouders om daarna het horecaonderwijs in te rollen. Zij heeft zich als projectmanager en later projectleider onder andere bezig gehouden met de aansluiting tussen het onderwijs en het praktijkleren in de horeca voor de opleidingen tot gastheer/ vrouw en zelfstandig werkend kok.
Philip heeft na zijn afgeronde opleiding Technische Bedrijfskunde aan de TU/e een multimedia en ict bedrijf opgericht en vele jaren geleid. Hij heeft naast het behartigen van de belangen op internet van een brede klantenbasis ook dikwijls in samenwerking met Fréderique, aan Horeca gerelateerde, projecten opgezet en uitgerold.
In 2014 hebben wij het door omstandigheden in verval geraakte voormalige familiebedrijf in Valkenburg aan de Geul een wederopstanding laten maken.