BuufKookt@Home

Steeds vaker krijgen we aanvragen voor het verzorgen van een lunch of diner in een privé setting. We vinden dat heel erg leuk! Zeker de mensen die ons kennen uit de tijd dat we eigenaar waren van Restaurant Juliana in Valkenburg aan de Geul, weten dat we naast de liefde voor koken ons ook als een visje in het water voelen als gastheer en gastvrouw.

Nu de Covid maatregelen zijn versoepeld, is het voor ons mogelijk om privé een mooi menu met verschillende gangen te verzorgen. Waar we bij de maaltijden aangeboden via de webshop de nadruk leggen op smaak, gezonde portionering en vooral ook snel op tafel. Bij jou thuis kunnen we een stapje verder gaan. Live een diner serveren geeft ons meer mogelijkheden op het gebied van verfijning qua bereiding en presentatie; Daarbij een mooi gedekte tafel en een charmante gastheer rekenend en de elementen om een memorabele gastronomische middag of avond in privé setting te beleven zijn aanwezig.

Met de ons kenmerkende schwung voeren we subtiel de regie over de middag of avond waarbij het je genodigden aan niets ontbreekt. Van ons mag worden verwacht, dat we de sfeer aanvoelen en daar vakkundig op inspelen. We leveren maatwerk maar geven de nodige handvatten om tot de invulling van lunch of diner te komen. De gerechten in onze menu suggesties kunnen we naar onze maatstaven in elke keuken bereiden.

De beschikbaar gestelde keuken wordt efficiënt en behoedzaam gebruikt. In principe hebben we enkel een oven, fornuis en werkblad nodig. We bereiden de mise en place voor, maken ter plaatse gebruik van eigen keukengerei en messen en laten de keuken achter zoals we haar hebben aangetroffen.

Fréderique en Philip - BuufKookt@Home

We hanteren de volgende menuformules:

A / VG / HG / D voor € 32,50 p.p.

A / VG / HG / K voor € 37,50 p.p.

A / VG / TG / HG / D voor € 42,50 p.p.

A / VG / TG / HG / K voor € 45,- p.p.

A / VG / HG / K / D voor € 40,00 p.p.

A / VG / TG / HG / K / D voor € 50,- p.p.

A=amuse bouche, VG=voorgerecht, TG=tussengerecht, HG=hoofdgerecht, D=dessert, K=kazen

Rustiek brood, boter, olijfolie en zeezout zijn inclusief en wordt ruim voorzien.

Voor jonge gastjes kunnen wij in een 3 gangenmenu voorzien voor € 17,50.

Amuse bouche - Buuf Kookt

De menuprijzen gelden voor een gezelschap vanaf 6 personen. Omwille van inkoop en bereiding wordt voor elke persoon minder een toeslag van 10% op de menuprijs berekend.

Voor de service, het koken ter plaatse, het opleveren van de ruimte zoals aangetroffen en het transport wordt voor 2 personen samen een speciaal introductietarief van € 60,00 per uur gerekend. Met een minimum van 3 uren.

Alle genoemde tarieven zijn inclusief BTW.

Met alle plezier leveren we een aperitief en bijpassende wijnen per fles op aanvraag. Wil je graag je eigen wijnen schenken, maar weet je niet precies welke, dan voorzien we je graag van advies.

Glazen, bestek, tafelkleed, servetten en tafeldecoratie worden op locatie door jou voorzien. Het servies kan deels door jou en deels door Buuf Kookt worden voorzien zonder meerprijs.

3-gangen -BuufKookt@Home

Vooraf wordt het gewenste verloop van de middag of avond doorgesproken. De neer te zetten gastvrijheidsbeleving berust op vakkundig mensenwerk met oog voor detail, waarbinnen veel mogelijk is.

Speciale wensen aangaande menuopbouw en gerechten, waarvan een groot aantal beschikbaar is, worden op offertebasis aangeboden. De gepresenteerde menu’s kunnen in elke keuken naar onze maatstaven worden bereid en gedresseerd. Andere gerechten kunnen van invloed zijn op de randvoorwaarden qua keuken en indeling. Bij interesse vraag ons gerust naar de mogelijkheden.

Buuf Kookt brengt vooraf een voorschot van ca. 40% van de opdracht in rekening.

Neem bij interesse vrijblijvend contact met ons op.

BuufKookt@Home menu suggesties

*

Tartaar van zalm met zoetzure groenten en milde wasabi mayonaise
Of
Zacht gegaarde, dungesneden kalfsmuis met tonijncrème en kapperappeltjes
Of
Krull Heullandham met tomatenchutney, chiogga biet en komkommer
Of
Wildpaté met rode uiencompote

*

Ravioli van kreeft met milde paprikasaus en fijne groenten
Of
Gerookte zalm, romige zuurkool en een licht gebonden wittewijnsaus
Of
Bloedworst en krokant buikspek van Krullvarken met gekarameliseerde appel en zalf van pompoen

*

Vispotje van Argentijnse grote garnalen en zeeduivel met puree van boterraapjes
Of
Boeuf Bourguignon met klassieke puree en haricots verts
Of
Wangetjes van Krullvarken zacht gegaard in rode wijn/portsaus met knolseldercrème, gebakken aardappelblokjes en oesterzwam

*

Selectie van Achelse kazen met notenbrood en chutney

*

Peren galette met mascarponecrème en crumble van speculoos
Of
Tiramisu Amarula
Of
Bombe van mandarijn, bitterkoekje, ganache, meringue,
chocolade-noten crumble, gemarineerde mandarijn

***

Bij het menu serveren we rustiek brood met (on)gezouten boter, olijfolie & zeezout.

Ons menu wordt vooraf gekozen en geserveerd voor het gehele gezelschap.
Met op voorhand doorgegeven allergieën en intoleranties houden we uiteraard rekening.

Zijn er andere wensen aangaande de gerechten, dan overleggen we graag de mogelijkheden daartoe.

 

Menu voor jonge gastjes

*

Verse tomatensoep
Of
Krull Heuvellandham met Buufs komkommerbolletjes
Of
Gerookte zalm met peterselie

*

Vidée met doperwten en basmati rijst
Of
Spaghetti bolognese

*

Chocolademousse met krokante chocoladebolletjes

***