Crosties - Artisanal Savouries -

De zoektocht naar een toastje dat de smaak van de topping ondersteunt, niet à la minute hoeft te worden bereid en een lange houdbaarheid heeft, is voor ons de reden geweest de Crostie te ontwikkelen.

Crosties - Artisanal Savouries -

We hebben het juiste brood geselecteerd, snijden het met de hand en brengen het op smaak met olijfolie en 12 kruiden en specerijen. Daarna wordt het brood met een door ons ontwikkeld programma in de oven gebakken.

Toppings smaken lekkerder onder begeleiding van deze knapperige, mild gekruide toastjes; Salades, tapenades, kazen en vleeswaren. Maak van ieder apero moment, voorgerecht of kaasplank een culinaire traktatie.

Aan de Crosties zijn geen fabrieksmatig geproduceerde conserveringsmiddelen toegevoegd. Toch hebben ze dankzij een combinatie van bereiding en vacuüm verpakking een houdbaarheid van ten minste 6 weken.

Crosties met diverse toppings​​​​​
 

Bestellen
Woon je in de regio Belgisch Noord-Oost Limburg of Echt-Susteren, Ittervoort , Stramproy en Weert, dan kun je de Crosties per 12 verpakt bestellen in onze webshop. Woon je buiten onze bezorgregio, dan kun je de Crosties vanaf 5 verpakkingen en verzendkosten via info@buufkookt.be bestellen en sturen we deze in een doosje naar je op. Uiteraard kun je Crosties ook altijd komen afhalen.

Ben je geïnteresseerd in de Crosties voor je horecabedrijf of winkel neem dan eveneens contact met ons op.