Onze filosofie

Wij houden van lekker eten, dat mag wel een rode draad door ons leven worden genoemd. Lekker eten is in beginsel best eenvoudig. Je kunt dat tegenwoordig op elke hoek van de straat wel krijgen. Wij gaan met lekker eten iets verder.

Als eerste vinden we smaak en smaakverdieping heel belangrijk, dat bereik je hoofdzakelijk door verse ingrediënten uit het seizoen te gebruiken en geen middelen, waaronder conserveringsmiddelen, toe te voegen, die andere doeleinden dan verbetering van de smaak dienen.

Ten tweede houden wij van balans in onze voeding. Het moet niet te veel en niet te weinig zijn, dat geldt voor de totale compositie van onderdelen op je bord gemeten naar eiwitten, koolhydraten en vetten, waarbij ook de vitaminen niet worden vergeten.

Ten derde houden wij ervan lokale ingrediënten te gebruiken, die best wel van een paar honderd kilometer verderop mogen komen, maar zo min mogelijk van een ander continent. We hebben hier geen zee, maar we eten wel graag vis uit zout water. Vis afkomstig van de visafslag in Yerseke is wat ons betreft lokaal, evenals vlees uit het Heuvelland en bepaalde soorten groente uit Spanje of Italië. Van ons mag verwacht worden dat wij met eerlijke producten werken, die voldoen aan onze hoge normen wat betreft dierenwelzijn en duurzaamheid.

Wij willen onze gerechten zo vers mogelijk leveren, daarom koken wij op bestelling. Wij houden geen voorraden aan, voegen geen conserveringsmiddelen toe en passen bij het verpakken ook geen houdbaarheid verlengende methoden toe. Voeding dient puur te zijn.

Tegenwoordig is een hoog servicelevel en veel flexibiliteit heel erg belangrijk. Daarom kan een groot deel van ons assortiment geleverd worden op de dag van bestelling.

Bezorging van een bestelling op een adres naar wens vindt plaats op het moment dat het uitkomt. We wijken maximaal een kwartier af van de gegeven richttijd. In het uitzonderlijke geval dat we langer dan een kwartier afwijkeBezorggebied - Buuf Kooktn, nemen we contact op om af te stemmen.

Wij bezorgen gratis zonder minimale bestelwaarde in de regio van Dilsen-Stokkem tot en met Weert en van Bree tot en met Echt-Susteren. Uiteraard kun je je bestelling ook bij ons komen afhalen ook dat stemmen we af. 

naar Home

naar Menu

naar Inloggen

naar Account aanmaken