Catering voor kleine groepen

Met alle plezier cateren wij jouw feestje thuis of bij je bedrijf. Je hebt bij ons de keuze uit een heel groot assortiment hapjes, gerechten, BBQ-producten, zoet en kazen. Buuf houdt van een persoonlijke benadering, dus we hebben geen keuzelijstje van de mogelijkheden. Wij leveren maatwerk voor de bijzondere gelegenheid, die jij met een kleine groep gasten wil vieren. Natuurlijk zijn er allerlei soorten feestjes en gelegenheden waarbij een lekkere maaltijd en/ of een aantal hapjes de feestvreugde vergroten.

Catering Jumbo mosselen en babykreeft - Buuf Kookt​​​​​​

Uitmuntende smaak, kwaliteitsproducten en een mooie presentatie staan bij Buuf Kookt voorop, daar waar het gaat om de verzorging van de innerlijke mens tijdens jouw feest. Wij nemen partijen aan, waarvan wij weten dat we van de food-beleving een groot succes kunnen maken. Het is ons streven jou en eventueel andere organisatoren van de feestelijke gelegenheid te laten schitteren, alsof je de catering zelf hebt verzorgd. Daarom willen wij zelf hoofdzakelijk een faciliterende rol innemen en zelf zo min mogelijk in the picture lopen. Wij ontzorgen jou door alle food perfect geportioneerd en handzaam verpakt aan te leveren. We voorzien je op maat van advies over hoe je de food onderdelen gedurende je feest optimaal aan je gasten presenteert.

 

Borrelpakket catering - Buuf Kookt
​​​​​
We zullen hieronder een aantal voorbeelden geven van wat je van ons kunt verwachten:

  • Een borrel, of receptie voor je bedrijf, voor je verjaardag, jubileum of waarvoor jij dan ook een borrel, of receptie wil organiseren, waarbij je je gasten gedurende een dagdeel wil verwennen met een aantal hapjes of bites. Buuf denkt hierbij aan onze crostini's belegt met Kuusjham, zwarte peper kip-salade, tonijnsalade of onze vele andere salades en tapenades, een assortiment huisbereide zoutjes, als onze zoute balletjes, ham en kruidenstengels en kaasvlinders, Griekse gehaktballetjes met tzatziki of kipsatéspiesjes met chili-mayonaise. Kortom één stuks hapjes, die je onder je gasten rond laat gaan, cateren wij voor groepen tot 30 personen.
  • Een communie-, doop-, huwelijksfeest of waarvoor jij dan ook een feest wil organiseren, waarbij je je gasten een hele dag wil verwennen met een lunch, of brunch en een diner, of aangeklede avondmaaltijd met stokbrood en kruidenboter met tussendoor hapjes en wat zoetigheden. Kortom een volledig verzorgde dag, zoals jij die je gasten graag wil aanbieden met verschillende eetmomenten verzorgen wij tot 30 personen.
  • Een BBQ met verschillende soorten vlees en vis, ambachtelijke salades, huisbereide sauzen en brood verzorgen wij voor groepen tot 40 personen. 

naar Home

naar Menu

naar Inloggen

naar Account aanmaken