Hoe werkt het bij online traƮteur Buuf Kookt?

Buuf Kookt is een traîteur, waarbij je online in het menu kunt zien wat we te bieden hebben. Wij hebben geen winkel met koelvitrines en uitgestalde waren. Wij willen onze gerechten en produkten zo vers mogelijk leveren, dat is de reden dat wij op bestelling koken. Wij verkopen niet uit voorraad. 

Ons assortiment wordt regelmatig gewijzigd. Zo bieden wij variatie voor klanten, die wekelijks of een paar keer per maand een bestelling bij ons doen. Onze dienstverlening is er op ingericht koelverse warm of koud te gebruiken gerechten, bites en andere produkten aan huis te bezorgen.

Gerechten, hygiƫnisch en gebalanceerd verpakt - Buuf Kookt

Wij koken voor éénieder, die waardering heeft voor ambachtelijk, vers bereide gerechten, die smaakvol zijn en snel op tafel staan. Wij hebben oog voor een gezonde voedingswaarde en gebalanceerde portionering. Wij koken niet specifiek op diëten, maar tijdens bepaalde perioden leggen wij wel nadruk op lichter te verteren maaltijden. Waar mogelijk houden wij rekening met allergiën en intolleranties, welke ons bekend zijn. In onze webshop is per produkt een uitgebreide beschrijving van ingrediënten en allergenen te vinden.  

Je bestelt bij ons middels je account, waarin onder andere je contactgegevens, bezorgadres(sen) en bestelhistorie inclusief facturen zijn opgenomen. Wij houden van transparantie en korte communicatielijnen. Het bestellen op basis van een account ondersteunt daarbij. 

Zodra je bent ingelogd met je account kun je produkten bestellen. Je bestelt produkten 1 voor 1, waarbij je aangeeft welke versie, op welke dag, je bezorgd wil hebben of afhaalt en het aantal. Bestelde producten kun je in de winkelwagen terugvinden. 

Makkelijk bestellen bij Buuf Kookt

Als je klaar bent met bestellen, kun je de bestelling definitief maken en naar wens online betalen. Het aflevermoment van een bestelling gebeurt in overleg meestal via whatsapp. Wij proberen maximaal een kwartier van de afgesproken bezorgtijd af te wijken. Lukt dat niet dan nemen wij contact op. Bezorgen en afhalen gebeurt doorgaans 17.00 en 19.00 u op woensdag en vrijdag.

Bij vragen of opmerkingen zijn wij via e-mail, whatsapp en telefoon snel bereikbaar tijdens openingsuren.

naar Home

naar Menu

naar Inloggen

naar Account aanmaken