BuufKookt@Home meer informatie

Steeds vaker krijgen we aanvragen voor het verzorgen van een lunch of diner in een privé setting. We vinden dat heel erg leuk! Zeker de mensen die ons kennen uit de tijd dat we eigenaar waren van Restaurant Juliana in Valkenburg aan de Geul, weten dat we naast de liefde voor koken ons ook als een visje in het water voelen als gastheer en gastvrouw.

Restaurant Juliana Valkenburg

Nu de Covid maatregelen zijn versoepeld, is het voor ons mogelijk om privé een mooi menu met verschillende gangen te verzorgen. Waar we bij de maaltijden aangeboden via de webshop de nadruk leggen op smaak, gezonde portionering en vooral ook snel op tafel. Bij jou thuis kunnen we een stapje verder gaan. Live een diner serveren geeft ons meer mogelijkheden op het gebied van verfijning qua bereiding en presentatie; Daarbij een mooi gedekte tafel en een charmante gastheer rekenend en de elementen om een memorabele gastronomische middag of avond in privé setting te beleven zijn aanwezig.

Met de ons kenmerkende schwung voeren we subtiel de regie over de middag of avond waarbij het je genodigden aan niets ontbreekt. Van ons mag worden verwacht, dat we de sfeer aanvoelen en daar vakkundig op inspelen. We leveren maatwerk maar geven de nodige handvatten om tot de invulling van lunch of diner te komen. De gerechten in onze menu- suggesties kunnen we naar onze maatstaven in elke keuken bereiden.

De beschikbaar gestelde keuken wordt efficiënt en behoedzaam gebruikt. In principe hebben we enkel een oven, fornuis en werkblad nodig. We bereiden de mise en place voor, maken ter plaatse gebruik van eigen keukengerei en messen en laten de keuken achter zoals we haar hebben aangetroffen.

Fréderique en Philip - BuufKookt@Home

Menusuggesties BuufKookt@Home

Menuformules en prijzen - Buuf Kookt at Home -