Menuformules & prijzen BuufKookt@Home

A / VG / HG / D voor € 32,50 p.p.

A / VG / HG / K voor € 37,50 p.p.

A / VG / TG / HG / D voor € 42,50 p.p.

A / VG / TG / HG / K voor € 45,- p.p.

A / VG / HG / K / D voor € 40,00 p.p.

A / VG / TG / HG / K / D voor € 50,- p.p.

A=amuse bouche, VG=voorgerecht, TG=tussengerecht, HG=hoofdgerecht, D=dessert, K=kazen

Rustiek brood, boter, olijfolie en zeezout zijn inclusief en wordt ruim voorzien.

Voor jonge gastjes kunnen wij in een 3 gangenmenu voorzien voor € 17,50.

Amuse bouche - Buuf Kookt

De menuprijzen gelden voor een gezelschap vanaf 6 personen. Omwille van inkoop en bereiding wordt voor elke persoon minder een toeslag van 10% op de menuprijs berekend.

Voor de service, het koken ter plaatse, het opleveren van de ruimte zoals aangetroffen en het transport wordt voor 2 personen samen een speciaal introductietarief van € 60,00 per uur gerekend. Met een minimum van 3 uren.

Alle genoemde tarieven zijn inclusief BTW.

Met alle plezier leveren we een aperitief en bijpassende wijnen per fles op aanvraag. Wil je graag je eigen wijnen schenken, maar weet je niet precies welke, dan voorzien we je graag van advies.

Glazen, bestek, tafelkleed, servetten en tafeldecoratie worden op locatie door jou voorzien. Het servies kan deels door jou en deels door Buuf Kookt worden voorzien zonder meerprijs.

3-gangen -BuufKookt@Home

Vooraf wordt het gewenste verloop van de middag of avond doorgesproken. De neer te zetten gastvrijheidsbeleving berust op vakkundig mensenwerk met oog voor detail, waarbinnen veel mogelijk is.

Speciale wensen aangaande menuopbouw en gerechten, waarvan een groot aantal beschikbaar is, worden op offertebasis aangeboden. De gepresenteerde menu’s kunnen in elke keuken naar onze maatstaven worden bereid en gedresseerd. Andere gerechten kunnen van invloed zijn op de randvoorwaarden qua keuken en indeling. Bij interesse vraag ons gerust naar de mogelijkheden.

Buuf Kookt brengt vooraf een voorschot van ca. 40% van de opdracht in rekening.

Neem bij interesse vrijblijvend contact met ons op.

naar Meer informatie over BuufKookt@Home

naar Menusuggesties BuufKookt@Home